Hoe wij werken

Via deze site krijgt u niet direct contact met een aannemer maar u wordt doorverbonden met het landelijke servicecenter van Allfree. Wij helpen u graag met het vinden van een aannemer die werkt bij u in de regio. U krijgt vervolgens de keuze hoe u in contact wilt worden gebracht met de aannemer, waarna u zelf de afspraak maakt. Deze doorverbindservice is kosteloos. Allfree is hierna geen partij in het vervolg, maar wij staan open voor feedback over de aannemer en helpen u graag weer verder!

Wilt u uw badkamer verbouwen?

De badkamer is een belangrijke ruimte in uw woning. Niet alleen komt u er dagelijks om u op te frissen, maar ook om te ontspannen. In een tijd waarin iedereen het altijd maar druk heeft, is het belangrijk om een fijne plek te hebben om te kunnen ontspannen. Denk aan een fijne stortdouche, een stoomcabine, een sauna of een (bubbel)bad: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Wilt u uw badkamer verbouwen? We adviseren u graag over uw plan! Heeft u juist nog helemaal geen goed uitgewerkt plan, maar u weet wel dat u uw badkamer wilt veranderen? Dan gaan we graag met u om tafel zitten om uw wensen en behoeften om te zetten in een concreet plan.

Uiteraard zullen we altijd van tevoren heldere afspraken maken over de tijdsplanning en de kosten, zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

Uw badkamer specialist in Maastricht

Bent u ook toe aan een nieuwe badkamer en wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het verbouwen of renoveren van uw badkamer? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons aannemersbedrijf via 085 - 106 1600 of via ons offerteformulier.

Ons bouwbedrijf helpt u graag uw droombadkamer te realiseren!