Snel in contact met de juiste specialist

U bent op zoek naar een specialist voor uw klus? Middels deze site en het landelijke Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Zij helpen u vakkundig en vriendelijk met het oplossen van uw probleem. U bepaalt zelf op welke manier u graag contact wilt met uw vakman, waarna u samen verdere afspraken maakt. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Wilt u uw badkamer verbouwen?

De badkamer is een belangrijke ruimte in uw woning. Niet alleen komt u er dagelijks om u op te frissen, maar ook om te ontspannen. In een tijd waarin iedereen het altijd maar druk heeft, is het belangrijk om een fijne plek te hebben om te kunnen ontspannen. Denk aan een fijne stortdouche, een stoomcabine, een sauna of een (bubbel)bad: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Wilt u uw badkamer verbouwen? We adviseren u graag over uw plan! Heeft u juist nog helemaal geen goed uitgewerkt plan, maar u weet wel dat u uw badkamer wilt veranderen? Dan gaan we graag met u om tafel zitten om uw wensen en behoeften om te zetten in een concreet plan.

Uiteraard zullen we altijd van tevoren heldere afspraken maken over de tijdsplanning en de kosten, zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

Uw badkamer specialist in Maastricht

Bent u ook toe aan een nieuwe badkamer en wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het verbouwen of renoveren van uw badkamer? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons aannemersbedrijf via 085 - 106 1600 of via ons offerteformulier.

Ons bouwbedrijf helpt u graag uw droombadkamer te realiseren!