De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Wilt u een huis bouwen in Maastricht?

Iedereen droomt ervan om zijn eigen huis te bouwen, precies volgens uw eigen wensen en behoeften. Als u uw eigen huis wilt (laten) bouwen, dan komt daar veel bij kijken. U moet een kavel kopen, een aannemer inschakelen en wellicht een architect inhuren. Daarnaast zijn er vele vakmannen nodig, ieder met hun eigen specialisme, zoals een elektricien, een installateur, een metselaar en een dakdekker. Een aannemer zorgt voor de feitelijke bouw van uw woning en heeft al deze vakmannen in dienst of werkt ermee samen.

Bouwplan

Voordat u kunt beginnen met bouwen, moet u weten hoe uw huis er uit komt te zien. U kunt met behulp van een architect een ontwerp maken of u kunt een huis laten bouwen op basis van een standaardontwerp uit een catalogus. In het ontwerp komen zaken aan de orde zoals het bouwbesluit, de gemeentelijke bouwverordening en de bouwvergunning. Ook moet u beslissingen nemen over de bouwmaterialen. De gemeente toetst of uw bouwplan voldoet aan het bouwbesluit en het bestemmingsplan.

Huis bouwen? Als u in Maastricht of in de omgeving van Maastricht uw eigen huis wilt (laten) bouwen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u van A tot Z begeleiden en zorgen voor de realisatie van uw droomhuis!