Hoe wij werken

Via deze site krijgt u niet direct contact met een aannemer maar u wordt doorverbonden met het landelijke servicecenter van Allfree. Wij helpen u graag met het vinden van een aannemer die werkt bij u in de regio. U krijgt vervolgens de keuze hoe u in contact wilt worden gebracht met de aannemer, waarna u zelf de afspraak maakt. Deze doorverbindservice is kosteloos. Allfree is hierna geen partij in het vervolg, maar wij staan open voor feedback over de aannemer en helpen u graag weer verder!

Wilt u een huis bouwen in Maastricht?

Iedereen droomt ervan om zijn eigen huis te bouwen, precies volgens uw eigen wensen en behoeften. Als u uw eigen huis wilt (laten) bouwen, dan komt daar veel bij kijken. U moet een kavel kopen, een aannemer inschakelen en wellicht een architect inhuren. Daarnaast zijn er vele vakmannen nodig, ieder met hun eigen specialisme, zoals een elektricien, een installateur, een metselaar en een dakdekker. Een aannemer zorgt voor de feitelijke bouw van uw woning en heeft al deze vakmannen in dienst of werkt ermee samen.

Bouwplan

Voordat u kunt beginnen met bouwen, moet u weten hoe uw huis er uit komt te zien. U kunt met behulp van een architect een ontwerp maken of u kunt een huis laten bouwen op basis van een standaardontwerp uit een catalogus. In het ontwerp komen zaken aan de orde zoals het bouwbesluit, de gemeentelijke bouwverordening en de bouwvergunning. Ook moet u beslissingen nemen over de bouwmaterialen. De gemeente toetst of uw bouwplan voldoet aan het bouwbesluit en het bestemmingsplan.

Huis bouwen? Als u in Maastricht of in de omgeving van Maastricht uw eigen huis wilt (laten) bouwen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u van A tot Z begeleiden en zorgen voor de realisatie van uw droomhuis!