Hoe wij werken

Via deze site krijgt u niet direct contact met een aannemer maar u wordt doorverbonden met het landelijke servicecenter van Allfree. Wij helpen u graag met het vinden van een aannemer die werkt bij u in de regio. U krijgt vervolgens de keuze hoe u in contact wilt worden gebracht met de aannemer, waarna u zelf de afspraak maakt. Deze doorverbindservice is kosteloos. Allfree is hierna geen partij in het vervolg, maar wij staan open voor feedback over de aannemer en helpen u graag weer verder!

Dakkapel plaatsen in Maastricht

Het plaatsen van een dakkapel is een veelgebruikte methode om meer ruimte in een slaapkamer te creëren. Een dakkapel is een goede oplossing als u niet zit te wachten op een dure aanbouw, of u daar geen ruimte of budget voor heeft. Wij hebben in de regio Maastricht ruime ervaring met het plaatsen van dakkapellen en geven u graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden in uw huis.

Waarom een dakkapel?

Een dakkapel is een goede investering in uw woning, omdat u gemakkelijk veel extra ruimte creëert, het relatief eenvoudig te realiseren is en het bovendien onmiddellijk voor meerwaarde aan uw woning zorgt. Een dakkapel is bovendien verkrijgbaar in veel verschillende prijsklassen en leverbaar in verschillende materialen. U kunt kiezen voor een dakkapel op maat of een prefab model.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor het plaatsen van een dakkapel hangen van vele factoren af. Kunt u zelf de afwerking verzorgen of wilt u daar een vakman voor inhuren? Welk type wilt u plaatsen? Over het algemeen is een prefab model het meest voordelig, maar hierbij heeft u wel beperkte keuzemogelijkheden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een dakkapel bij u in Maastricht of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact op met ons bouwbedrijf. U kunt ons bellen via 085 - 106 1600 of direct een offerte aanvragen via ons contactformulier.