De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Dakkapel plaatsen in Maastricht

Het plaatsen van een dakkapel is een veelgebruikte methode om meer ruimte in een slaapkamer te creëren. Een dakkapel is een goede oplossing als u niet zit te wachten op een dure aanbouw, of u daar geen ruimte of budget voor heeft. Wij hebben in de regio Maastricht ruime ervaring met het plaatsen van dakkapellen en geven u graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden in uw huis.

Waarom een dakkapel?

Een dakkapel is een goede investering in uw woning, omdat u gemakkelijk veel extra ruimte creëert, het relatief eenvoudig te realiseren is en het bovendien onmiddellijk voor meerwaarde aan uw woning zorgt. Een dakkapel is bovendien verkrijgbaar in veel verschillende prijsklassen en leverbaar in verschillende materialen. U kunt kiezen voor een dakkapel op maat of een prefab model.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor het plaatsen van een dakkapel hangen van vele factoren af. Kunt u zelf de afwerking verzorgen of wilt u daar een vakman voor inhuren? Welk type wilt u plaatsen? Over het algemeen is een prefab model het meest voordelig, maar hierbij heeft u wel beperkte keuzemogelijkheden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een dakkapel bij u in Maastricht of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact op met een door ons aangedragen bouwbedrijf. U kunt ons bellen via 0800 255 3733 of direct een offerte aanvragen via ons contactformulier.