Snel in contact met de juiste specialist

U bent op zoek naar een specialist voor uw klus? Middels deze site en het landelijke Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Zij helpen u vakkundig en vriendelijk met het oplossen van uw probleem. U bepaalt zelf op welke manier u graag contact wilt met uw vakman, waarna u samen verdere afspraken maakt. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Verbouwen in Maastricht?

Zit u erover te denken om (een deel van) uw huis te verbouwen? In de regio Maastricht helpen wij u vakkundig bij ieder type verbouwing. Op die manier kunt u op korte termijn en met zo min mogelijk overlast genieten van uw verbouwde woning.

Voordat we aan de slag gaan, gaan we met u om de tafel zitten om uw wensen en behoeften te bespreken. Samen maken we duidelijke afspraken, zodat u nooit voor vervelende verrassingen achteraf komt te staan. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u goed adviseren over uw plannen om gezamenlijk te zorgen voor een perfect eindresultaat!

Kwalitatief verbouwen

Of u nu een dakkapel wilt laten plaatsen, uw badkamer wilt verbouwen of een complete verdieping wilt uitbouwen. Ons aannemersbedrijf uit Maastricht neemt alle tijd en aandacht voor u. Wij leveren kwaliteit en een vakkundige afwerking van de verbouwing van uw project.

Woont u in de regio Maastricht en wilt u meer weten over de mogelijkheden van een verbouwing van uw woning? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via 085 - 106 1600. Wilt u weten wat de kosten zijn voor het verbouwen van uw woning? Wij stellen graag een scherpe en vrijblijvende offerte voor u op!