Hoe wij werken

Via deze site krijgt u niet direct contact met een aannemer maar u wordt doorverbonden met het landelijke servicecenter van Allfree. Wij helpen u graag met het vinden van een aannemer die werkt bij u in de regio. U krijgt vervolgens de keuze hoe u in contact wilt worden gebracht met de aannemer, waarna u zelf de afspraak maakt. Deze doorverbindservice is kosteloos. Allfree is hierna geen partij in het vervolg, maar wij staan open voor feedback over de aannemer en helpen u graag weer verder!

Verbouwen in Maastricht?

Zit u erover te denken om (een deel van) uw huis te verbouwen? In de regio Maastricht helpen wij u vakkundig bij ieder type verbouwing. Op die manier kunt u op korte termijn en met zo min mogelijk overlast genieten van uw verbouwde woning.

Voordat we aan de slag gaan, gaan we met u om de tafel zitten om uw wensen en behoeften te bespreken. Samen maken we duidelijke afspraken, zodat u nooit voor vervelende verrassingen achteraf komt te staan. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u goed adviseren over uw plannen om gezamenlijk te zorgen voor een perfect eindresultaat!

Kwalitatief verbouwen

Of u nu een dakkapel wilt laten plaatsen, uw badkamer wilt verbouwen of een complete verdieping wilt uitbouwen. Ons aannemersbedrijf uit Maastricht neemt alle tijd en aandacht voor u. Wij leveren kwaliteit en een vakkundige afwerking van de verbouwing van uw project.

Woont u in de regio Maastricht en wilt u meer weten over de mogelijkheden van een verbouwing van uw woning? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via 085 - 106 1600. Wilt u weten wat de kosten zijn voor het verbouwen van uw woning? Wij stellen graag een scherpe en vrijblijvende offerte voor u op!