Aanbouw in Maastricht

Kunt u wel wat extra ruimte in uw woning gebruiken? Dan is een aanbouw wellicht een goede keuze. Zo creëert u extra ruimte, zonder dat u hoeft te verhuizen!

Bij een aanbouw van uw woning komt veel kijken. Laat u daarom altijd goed adviseren en begeleiden door een ervaren aannemer. Als u een geheel nieuw gedeelte aan uw woning laat aanbouwen, dan moet u rekening houden met de fundering, de vloeren, de wanden, het dak en de kozijnen.

Extra ruimte creëren

Als u uw woning gaat uitbouwen met een dakkapel, een uitbreiding van uw woonkamer of een serre, is het verstandig om hier professionele hulp voor in te schakelen. Zo weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt en dat alles volgens de bouwkundige regels gebeurt. We bespreken alles van tevoren uitgebreid met u, zodat u niet voor vervelende verrassingen achteraf komt te staan.

Professionele hulp bij uw aanbouw

In Maastricht en omstreken kunt u ons inschakelen voor uw aanbouw. We stellen graag een scherpe en vrijblijvende offerte voor u op. Wilt u meer weten over onze diensten, de talloze mogelijkheden of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan vandaag nog contact met ons op via 085 - 106 12 66. Besteed uw aanbouw aan ons uit en wij verzorgen deze van A tot Z!