Hoe wij werken

Via deze site krijgt u niet direct contact met een aannemer maar u wordt doorverbonden met het landelijke servicecenter van Allfree. Wij helpen u graag met het vinden van een aannemer die werkt bij u in de regio. U krijgt vervolgens de keuze hoe u in contact wilt worden gebracht met de aannemer, waarna u zelf de afspraak maakt. Deze doorverbindservice is kosteloos. Allfree is hierna geen partij in het vervolg, maar wij staan open voor feedback over de aannemer en helpen u graag weer verder!

Renovatie werkzaamheden in Maastricht

Ook voor uw renovatie in de regio Maastricht zit u goed bij ons bouwbedrijf. We kunnen u door onze jarenlange ervaring altijd voorzien van deskundig advies en kwalitatief vakwerk.

U kunt uw wensen en plannen uitvoerig met ons bespreken en wij kunnen u daarop praktische oplossingen bieden. Of het nu gaat om gevelrenovatie of een keuken renovatie: wij helpen u graag van A tot Z!

Soorten renovaties

Wij zijn in te schakelen voor de uitvoering van verschillende soorten renovaties. Zo kunt u bij ons terecht voor de renovatie van de muren en plafonds van uw woning. Maar ook voor de renovatie van uw badkamer bent u bij ons aan het juiste adres. Is uw badkamer toe aan een metamorfose? Of is uw badkamer in de loop der jaren verouderd? Met een paar kleine aanpassingen kunnen onze vakmannen uw badkamer er fris en geheel naar uw wens uit laten zien.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw renovatie? Of wilt u direct een afspraak maken met onze vakmannen in Maastricht? Bel dan direct 085 - 106 1600.