Snel in contact met de juiste specialist

U bent op zoek naar een specialist voor uw klus? Middels deze site en het landelijke Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Zij helpen u vakkundig en vriendelijk met het oplossen van uw probleem. U bepaalt zelf op welke manier u graag contact wilt met uw vakman, waarna u samen verdere afspraken maakt. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Renovatie werkzaamheden in Maastricht

Ook voor uw renovatie in de regio Maastricht zit u goed bij ons bouwbedrijf. We kunnen u door onze jarenlange ervaring altijd voorzien van deskundig advies en kwalitatief vakwerk.

U kunt uw wensen en plannen uitvoerig met ons bespreken en wij kunnen u daarop praktische oplossingen bieden. Of het nu gaat om gevelrenovatie of een keuken renovatie: wij helpen u graag van A tot Z!

Soorten renovaties

Wij zijn in te schakelen voor de uitvoering van verschillende soorten renovaties. Zo kunt u bij ons terecht voor de renovatie van de muren en plafonds van uw woning. Maar ook voor de renovatie van uw badkamer bent u bij ons aan het juiste adres. Is uw badkamer toe aan een metamorfose? Of is uw badkamer in de loop der jaren verouderd? Met een paar kleine aanpassingen kunnen onze vakmannen uw badkamer er fris en geheel naar uw wens uit laten zien.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw renovatie? Of wilt u direct een afspraak maken met onze vakmannen in Maastricht? Bel dan direct 085 - 106 1600.