Serrebouw in Maastricht

Wilt u uw woning uitbreiden met een serre, een tuinkamer, een uitbouw of een terrasoverkapping? Deze woninguitbreidingen zorgen niet alleen voor meer ruimte, maar ook voor meer daglicht in uw woning. Daglicht zorgt voor een frisse uitstraling van uw woning en voor energiebesparing, doordat u minder snel een lamp hoeft aan te doen.

Serre aanbouw is al jaren zeer populair bij woningverbouwingen. Een serre geeft u niet alleen het gevoel dat uw woning ruimer is, maar ook dat u buiten zit, weer of geen weer. Of u nu op zoek bent naar een verruiming van de woonkamer, een grote woonkeuken, een speelkamer, atelier of een comfortabele leesruimte: alles is mogelijk.

Specialist in serre aanbouw

Ons bedrijf in Maastricht biedt u een totaalconcept. Wij adviseren, ontwerpen, produceren en verzorgen de bouwtechnische tekeningen. Daarnaast kunnen we ook de bouwvergunning regelen. Andere bouwkundige werkzaamheden laten we uitvoeren door onze gespecialiseerde vakmannen. U heeft er dus zelf geen omkijken meer naar.

Wilt u meer weten over onze diensten of de mogelijkheden voor een serre aanbouw in uw woning in de regio Maastricht? Bel dan vandaag nog 043 - 799 99 28 om te vragen naar de mogelijkheden. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. We helpen u graag van begin tot eind met uw serrebouw!