Hoe wij werken

Via deze site krijgt u niet direct contact met een aannemer maar u wordt doorverbonden met het landelijke servicecenter van Allfree. Wij helpen u graag met het vinden van een aannemer die werkt bij u in de regio. U krijgt vervolgens de keuze hoe u in contact wilt worden gebracht met de aannemer, waarna u zelf de afspraak maakt. Deze doorverbindservice is kosteloos. Allfree is hierna geen partij in het vervolg, maar wij staan open voor feedback over de aannemer en helpen u graag weer verder!

Serrebouw in Maastricht

Wilt u uw woning uitbreiden met een serre, een tuinkamer, een uitbouw of een terrasoverkapping? Deze woninguitbreidingen zorgen niet alleen voor meer ruimte, maar ook voor meer daglicht in uw woning. Daglicht zorgt voor een frisse uitstraling van uw woning en voor energiebesparing, doordat u minder snel een lamp hoeft aan te doen.

Serre aanbouw is al jaren zeer populair bij woningverbouwingen. Een serre geeft u niet alleen het gevoel dat uw woning ruimer is, maar ook dat u buiten zit, weer of geen weer. Of u nu op zoek bent naar een verruiming van de woonkamer, een grote woonkeuken, een speelkamer, atelier of een comfortabele leesruimte: alles is mogelijk.

Specialist in serre aanbouw

Ons bedrijf in Maastricht biedt u een totaalconcept. Wij adviseren, ontwerpen, produceren en verzorgen de bouwtechnische tekeningen. Daarnaast kunnen we ook de bouwvergunning regelen. Andere bouwkundige werkzaamheden laten we uitvoeren door onze gespecialiseerde vakmannen. U heeft er dus zelf geen omkijken meer naar.

Wilt u meer weten over onze diensten of de mogelijkheden voor een serre aanbouw in uw woning in de regio Maastricht? Bel dan vandaag nog 085 - 106 1600 om te vragen naar de mogelijkheden. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. We helpen u graag van begin tot eind met uw serrebouw!