Hoe wij werken

Via deze site krijgt u niet direct contact met een aannemer maar u wordt doorverbonden met het landelijke servicecenter van Allfree. Wij helpen u graag met het vinden van een aannemer die werkt bij u in de regio. U krijgt vervolgens de keuze hoe u in contact wilt worden gebracht met de aannemer, waarna u zelf de afspraak maakt. Deze doorverbindservice is kosteloos. Allfree is hierna geen partij in het vervolg, maar wij staan open voor feedback over de aannemer en helpen u graag weer verder!

Allround bouwbedrijf in Maastricht

Gaat u bouwen of heeft u een verbouwing of renovatie? Dan kunt u de aannemers van ons inschakelen. Wij maken van tevoren heldere afspraken en zorgen van begin tot eind dat het project goed verloopt. Wij bieden u vakkundig advies en professionele begeleiding bij de verwezenlijking van al uw bouwwensen.

Van het plaatsen van een serre tot het bouwen van uw eigen droomhuis: ga niet zelf aan de slag met lastige klussen in en rondom uw huis. Als u een vakkundig bouwbedrijf inschakelt weet u zeker dat het eindresultaat wordt zoals u het wenst. Wij zijn u in Maastricht en omgeving graag van dienst.

Ervaren hulp bij bouwen of verbouwing

Van de verbouwing van een bedrijfspand tot het bouwen van een complete woning, onze vakmannen in Maastricht hebben de ervaring om u de juiste hulp te bieden. Wij gaan graag een gesprek met u aan om naar uw wensen te luisteren en de mogelijkheden te bespreken.

Een aannemer van ons bouwbedrijf in Maastricht helpt u bij het maken van ingewikkelde keuzes en geeft u altijd een eerlijk advies. U kunt altijd een vrijblijvende en scherpe offerte aanvragen. Er staat altijd een vakman van ons bouwbedrijf voor u klaar in de regio Maastricht.